Maak van je deelname een succes

Om jouw beursdeelname optimaal voor te bereiden, bieden we op deze pagina een reeks handige tools aan. Zo kan je gebruik maken van promotionele visuals, het online exposantenplatform My Easyfairs om informatie te delen met bezoekers en aanvullende nuttige informatie voor tijdens de beurs.

My Easyfairs

Wist je dat de exposantenpagina op futurebuildbelgium.be de meest bezochte pagina is? Logisch! Het is dan ook dé plek waar potentiële bezoekers zich voorbereiden op hun beursbezoek.

De informatie die je op het online exposantenplatform “My Easyfairs” plaatst, komt rechtstreeks op de exposantenpagina en op andere relevante pagina’s (vb. innovaties) te staan. Het is dus belangrijk om de nodige informatie zo aantrekkelijk en volledig mogelijk in te vullen.

Hét online exposantenportaal

My Easyfairs is hét webplatform dat je helpt bij het voorbereiden van je deelname aan Futurebuild, het uitnodigen van klanten en prospecten, het promoten van je deelname en het regelen van praktische zaken (vb. bestellen van standmateriaal, elektriciteit, parkingkaarten, etc.).

Tip! Vermeld zeker in de eerste paar zinnen van de beschrijving (rubriek: beheer het profiel – standinformatie) waarom jouw product of bedrijf een plek verdient op Futurebuild! (duurzaamheidsfactor)

Stappenplan:
  1. Vergroot jouw online zichtbaarheid door de gegevens in rubriek ‘Beheer het profiel’ aan te vullen op: My Easyfairs. Je persoonlijke login ontving je uit naam van Easyfairs na je inschrijving. Login niet ontvangen? Klik op “forgot password” of contacteer ons.
  2. Wat zeker toe te voegen? Maak duidelijk wat jouw product/dienst/innovatie zo duurzaam maakt. En vergeet ook niet je standnaam, website, adres, bedrijfsomschrijving, video, sociale media en logo in te geven. Je kan ook collega’s toegang geven tot je account.
  3. Verder kan je ook nog nieuwsitems, producten/diensten/innovaties en vacatures toevoegen


    Handig!
    De manual “Wat is My Easyfairs?” legt je in een eenvoudig stappenplan uit hoe je aan de slag gaat.

Promoot jouw deelname

Zoveel mogelijk (potentiële) relaties en kwalitatieve bezoekers naar jouw stand leiden, daar draait het om.
En als organisator zetten wij alles op alles om je daarbij voluit te ondersteunen.

Gepersonaliseerde uitnodigingskaarten

In het exposantenpakket dat je gaat ontvangen 3 maand voor de beurs vind je 150 gratis, gepersonaliseerde uitnodigingskaarten terug. Deel deze massaal uit aan je netwerk tijdens een klantenbezoek, in je showroom(s), tijdens events, etc. Meer nodig? Contacteer ons.

Persoonlijke uitnodigingslink

Op My Easyfairs vind je onder de rubriek ‘Nodig klanten uit’een persoonlijke registratielink terug. Gebruik deze in je verschillende online communicatiekanalen (email, nieuwsbrief, social media posts, etc.)
Via My Easyfairs kan je te allen tijde zien hoeveel en wie zich registreerde met jouw ticketlink. 

Banner 

Onder de rubriek ‘Bekijk de documenten’ vind je meerdere banners terug. Deze kant-en-klare communicatietools kan je in je nieuwsbrief, je emailhandtekening of op jouw website plaatsen. Gebruik ze zeker ook voor je komende social media posts. Combineer dit met je persoonlijke uitnodigingslink!

Nodig klanten uit

Te weinig tijd om zelf uitnodigingen te versturen? Wij nemen het graag van je over! Maak gebruik van onze gratis uitnodigingsservice: wij versturen een e-mailuitnodiging in jouw naam. Ga naar ‘klanten uitnodigen’ op Mijn Easyfairs en bezorg ons je contactenlijst (GDPR-proof). Ook hier kan je via Mijn Easyfairs ‘Klanten uitnodigen’ opvolgen wie zich heeft ingeschreven.

Verzamel leads

Op een eenvoudige manier kwalitatieve leads verzamelen?
Gebruik dan zeker onze hadnige tools op de beurs!

Smart Badge

Als exposant ontvang je een Badgelezer die je best op een goed zichtbare plaats op jouw stand plaatst. Geïnteresseerde bezoekers scannen met hun Smart Badge jouw reader. Deze bezoekers ontvangen binnen de 24u via mail automatisch alle informatie die jij op je My Easyfairs-profiel hebt opgeladen.

Opgelet! Vergeet zeker niet je badgelezer te koppelen. Dit doe je in rubriek ‘Genereer leads’ op My Easyfairs.
Ook jij als exposant ontvangt de gegevens van de bezoekers die jouw reader hebben getoucht. Consulteer hiervoor de rubriek ‘Prestaties opvolgen’ op My Easyfairs.

Visit Connect

Met Visit Connect kan je de QR-code op de bezoekersbadge scannen met jouw smartphone of tablet.

Op dit platform kan je extra informatie toevoegen die nuttig kan zijn voor intern gebruik na de beurs.

Je kan hiermee informatie verzamelen over de bezoeker.
Achteraf kan je al deze informatie downloaden, zie rubriek “Prestaties opvolgen – Visit Connect”op My Easyfairs.

Download promomateriaal

Mohane Roose

Communication & Event Coordinator